Het succes van de Flexibility Groep

"Zij die een geweldig bedrijf realiseren, weten dat groei uiteindelijk niet bepaald wordt door de markt, technologie, concurrentie of producten. Eén factor is wél bepalend: de vaardigheid om de juiste mensen te vinden en te behouden."

(Uit ‘Good to Great’ van Jim Collins)


In september van 2006 openden we onze deuren. De eerste carrièreadviseur startte als franchiseondernemer in de arbeidsbemiddeling. Inmiddels telt de Flexibility Groep ruim honderd vestigingen door heel Nederland. Hiermee zijn we de snelst groeiende franchiseorganisatie binnen de uitzendbranche.

De innovatieve formule van de Flexibility Groep maakt optimaal gebruik van de nieuwste online ontwikkelingen. Een fysieke vestiging in de binnenstad wordt hiermee overbodig en dat maakt de startinvestering minimaal. Een doorbraak in de branche: een eigen onderneming in de arbeidsbemiddeling is toegankelijk voor iedereen met een passie voor het vak!

De medewerkers op het hoofdkantoor nemen allerlei administratieve taken uit handen, waaronder de gehele salarisadministratie en de verloning van de kandidaten. Ons uitgebreide intranet beschikt over vele tips en tools die je kunt gebruiken bij de arbeidsbemiddeling. Doordat wij beschikken over een groot landelijk netwerk kunnen wij diverse diensten groot inkopen en tegen geringe vergoeding beschikbaar stellen aan onze carrièreadviseurs. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van cv-databanken en advertentieruimte.

Door samenwerking met collega-carrièreadviseurs in de regio en de ondersteuning van de medewerkers op het hoofdkantoor sta je er nooit alleen voor, maar kun je met een eigen vestiging succesvol zijn op jouw eigen wijze.