Zzp-bemiddeling

Zoekt u specialisten die u op zzp-basis kunt inhuren? TECHNIFY helpt u aan de juiste zelfstandig professional. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren zzp’ers. Ze zijn de besten in hun vakgebied en zijn snel inzetbaar.

Zzp-bemiddeling via TECHNIFY

Wij bemiddelen tussen u als opdrachtgever en de zzp’er. Op basis van een persoonlijk intakegesprek gaan wij op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor de opdracht. Of het nu gaat om kleine opdrachten of grootschalige projecten waarvoor u meerdere zzp’ers nodig heeft, wij vinden altijd een passende oplossing. Uiteraard bent u ervan verzekerd dat al onze zzp’ers beschikken over de juiste VAR-verklaring en andere benodigde documenten.

TECHNIFY richt zich op verschillende vakgebieden, waaronder: bouw/infra, hightech, offshore, industrie, metaal, techniek, ICT ERP, ICT Microsoft en ICT new media.

Voordelen zzp’er

  • Flexibiliteit in uw personeelsbestand
  • Tijdsbesparing
  • Geen omkijken naar administratieve en contractuele zaken

Onze kracht

Onze selectieprocedures zijn zeer zorgvuldig. Pas als we ervan overtuigd zijn dat we de meest geschikte kandidaten hebben gevonden, presenteren we onze keuze aan u. Onze ondernemers gaan door waar anderen stoppen en zorgen altijd voor de juiste match.

Op zoek naar een ervaren zzp’er voor een opdracht of project? Plaats dan uw vacature of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.