Een eigen vestiging in vijf stappen

Wil je parttime (vanaf 32 uur) of fulltime een eigen TECHNIFY-vestiging starten? We zijn altijd op zoek naar ervaren en ambitieuze ondernemers in de arbeidsbemiddeling!

Je eigen vestiging starten kan in vijf stappen:

1. Kennismaking

Stuur je cv naar info@technify.nl. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op om kennis te maken. Wanneer we beiden een positieve indruk hebben, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek op ons servicekantoor. Als deze kennismaking van beide kanten positief is ervaren, onderteken je de geheimhoudingsverklaring.

2. Bespreking concept samenwerkingsovereenkomst

Vervolgens ontvang je het concept van de samenwerkingsovereenkomst en plannen we de volgende afspraak om dit te bespreken. In dit gesprek komen allerhande zaken aan de orde, zoals de franchiseformule, het businessmodel (verdiensten en kosten) en een persoonlijk, uitgebreid exploitatiemodel (begroting, plaatsing en liquiditeitsprognose). Beide partijen maken ten slotte een definitieve beslissing over de samenwerking.

3. Contractondertekening en voorbereiding

We tekenen de samenwerkingsovereenkomst. Samen met het servicekantoor onderneem je alle stappen die nodig zijn om een eigen vestiging te kunnen openen (inschrijving bij de Kamer van Koophandel, aanvraag VAR-verklaring bij de Belastingdienst, ontvangst starterspakket en inlogcodes, etc.).

4. Opleiding op maat

Gedurende vier weken volg je een opleiding op het servicekantoor. Tijdens deze opleiding brengt onze eigen opleider je alle kneepjes van het vak bij. Je kiest zelf je eigen, exclusieve postcodegebied.

5. Start van je TECHNIFY-vestiging

De start van je eigen onderneming! Je opent jouw TECHNIFY-vestiging en weet je altijd gesteund door de medewerkers op het servicekantoor. Wij staan de hele dag voor je klaar om je met raad en daad bij te staan.